Om igniz

Brandrådgivning v. Hans la Cour-Harbo

Hans er ejer og stifter af igniz ApS

Hans la Cour-Harbo

Mit navn er Hans la Cour-Harbo, og i efteråret 2014 stiftede jeg igniz ApS.

Jeg er uddannet civilingeniør inden for byggeri i 2004 fra Aalborg Universitet og har en Master i Brandsikkerhed fra DTU i 2008.

Siden 2005 har jeg arbejdet som brandingeniør i Aalborg, og undervejs i min karriere har jeg løbende videreuddannet mig for hele tiden at sikre mig den nyeste viden inden for primært brandrådgivning og projektledelse.

 

Kunderelationen er omdrejningspunkt

Mit arbejde i ingeniørbranchen har bragt mig vidt omkring til forskellige projekter – store som små – og herigennem har jeg mødt masser af spændende faglige udfordringer og kunder med vidt forskellige behov for brandrådgivning. Jeg har gennem årene tilegnet mig masser af teknisk viden, men vigtigst af alt har jeg erfaret, hvor meget relationen til kunden betyder.

At man som bygherre har blind tillid til den rådgiver, der er sat på en konkret opgave, er afgørende for, at man med ro i sindet tør overlade den del af sit byggeprojekt i en andens hænder for selv at kunne fokusere på de øvrige dele. For der er mange.

Hos igniz er omdrejningspunktet netop en tillidsfuld relation til den enkelte kunde. Og min målsætning er kort og godt, at mine kunder føler 100 procent tryghed ved at overlade alt, hvad der vedrører brandsikring af deres projekt, til mig.

 

/Hans la Cour-Harbo