Om igniz

Brandrådgivning v. Hans la Cour-Harbo og Simon Kehlet

igniz er en rådgivende ingeniørvirksomhed med speciale i brandsikkerhed. Vi arbejder med brandsikring i alle byggeriets faser. Vi er med helt fra arkitekten slår de første uforpligtende streger, til når håndværkerne opfører bygningen og slutteligt når bygningen ibrugtages. Vi har også en stor viden om den efterfølgende bygningsdrift og hjælper både små og store virksomheder med de brandtekniske udfordringer de møder i driften.

Igniz ApS er en tomandsvirksomhed, som ejes af Hans la Cour-Harbo og Simon Kehlet. igniz blev i efteråret 2014 stiftet af Hans som drev virksomheden indtil Simon kom til i januar 2016. Til sammen har vi over 30 års erfaring i byggebranchen, en erfaring, der spænder bredt og som sikrer, at vores kunder får deres brandtekniske udfordringer løst præcis efter deres behov.

 

Hans er stifter af igniz Aps

Hans la Cour-Harbo

Hans la Cour-Harbo

Hans er uddannet civilingeniør inden for byggeri i 2004 på Aalborg Universitet og har en Master i Brandsikkerhed fra DTU, Lyngby i 2008.

Siden 2005 har Hans arbejdet som brandingeniør i Aalborg, og undervejs i sin karriere løbende videreuddannet sig for hele tiden at sikre sig den nyeste viden inden for brandrådgivning og projektledelse.

Kontakt: 28 15 95 85 / hans@igniz.dk

 

 

Simon er partner i igniz ApS

Simon Kehlet

Simon Kehlet

Simon har en baggrund som tømrer og efterfølgende bygningskonstruktør, og har derfor en bred praktisk erfaring fra entreprenørbranchen. Den praktiske erfaring giver stor værdi for de udfordringer han dagligt løser for kunderne.

Ved siden af arbejdet i igniz læser Simon en Master i Brandsikkerhed fra DTU, Lyngby.

Kontakt: 61 79 41 11 / simon@igniz.dk

 

 

Kunderelationen er omdrejningspunkt

Vores arbejde i ingeniørbranchen har bragt os begge vidt omkring til forskellige projekter – store som små – og herigennem har vi mødt masser af spændende faglige udfordringer og kunder med vidt forskellige behov for brandrådgivning. Vi begge har gennem årene tilegnet os masser af teknisk viden, men vigtigst af alt har vi erfaret, hvor meget relationen til kunden betyder.

Hos igniz er omdrejningspunktet netop en tillidsfuld relation til den enkelte kunde. Og vores målsætning er kort og godt, at vores kunder føler 100 procent tryghed ved at overlade alt, hvad der vedrører brandsikring af deres projekt, til os.

Med igniz som brandteknisk samarbejdspartner sikrer du dig en personlig rådgiver, der sikrer at du får de bedste brandtekniske løsninger med afsæt i den nyeste viden.

 

 

Call Now Button