Certificeret brandrådgiver

Pr. 01.01.18 har vi i Danmark fået et nyt bygningsreglement 2018, der introducerer en certificeret brandrådgiver. Dette er en helt ny certificeringsordning for brandrådgivere. Det betyder at man fremadrettet skal være certificeret for at må arbejde med rådgivning om brandsikkerhed. Det må betegnes som værende en af de største ændringer, der er sket på brandområdet i hele bygningsreglements historie. Når vi skal byggeansøge efter bygningsreglementet 2018 skal vi ikke kun tænkte anvendelseskategorier. Vi skal også forholde os til to helt nye begreber; risikoklasser og brandklasser. I alt bliver der 4 nye brandklasser og 4 nye risikoklasser. Dette afspejles i de fire nye certificeringsklasser en brandrådgiver kan operere under. Læs mere om BR18, certificering og brandklasser her.

Igniz bliver certificeret brandrådgiver

I igniz ser vi med positive øjne på den nye fremtid. Vi vil blive certificeret som brandrådgivere af højeste klasse. Det sikrer at du kan få hjælp til at designe et byggeri hos os, ligegyldig hvilken brandklasse og risikoklasse byggeriet måtte have. Vi mener at den nye certificeringsordning bliver en fordel for vores kunder. Den betyder, at vi som certificerede brandrådgivere i fremtiden kan skrive under på og tage ansvar for brandsikkerheden i vores kunders bygninger. Derfor skal vi ikke længere have godkendt vores brandstrategier af kommunen eller brandvæsnet. Det kommer til at give en bedre projekteringsproces, der bliver uafhængig af kommunen og brandvæsnet, som tidligere har kunne forsinke projekteringsforløbet.Certificeret brandrådgiver

Fremadrettet vil du altså hos igniz kunne få rådgivning af certificerede brandrådgivere i højeste klasse. Det betyder, at vi kan hjælpe med at dokumenterer brandsikkerheden ligegyldig om der brandsikres efter præskriptive eller funktionsbaserede løsninger – samtidig kan vi udføre tredjepartskontrol, som vil blive krævet, når bygningerne bliver tilpas komplicerede.

I igniz tror vi altså på, at den nye certificeringsordning med certificerede brandrådgivere ender med at blive til vores kunders fordel. Vi ser frem til at kunne tage ansvaret for brandsikkerheden og forsat kunne skræddersy den rådgivning som netop du har brug for.

Læs mere om igniz’ brandrådgivning på linket nedenfor, eller ring og få en uforpligtende snak.

Call Now Button