Certificeret brandrådgiver

Pr. 01.01.18 har vi i Danmark fået et nyt bygningsreglement 2018, der introducerer en certificeret brandrådgiver. Dette er en helt ny certificeringsordning for brandrådgivere. Det betyder at man nu skal være certificeret for at må arbejde med rådgivning om brandsikkerhed. Det må betegnes som værende en af de største ændringer, der er sket på brandområdet i hele bygningsreglements historie. Når vi skal byggeansøge efter bygningsreglementet 2018 skal vi ikke kun tænkte anvendelseskategorier. Vi skal også forholde os til to helt nye begreber; risikoklasser og brandklasser. I alt bliver der 4 nye brandklasser og 4 nye risikoklasser. Dette afspejles i de fire nye certificeringsklasser en brandrådgiver kan operere under. Læs mere om BR18, certificering og brandklasser her.

Igniz er certificeret brandrådgiver

I igniz ser vi med positive øjne på den nye fremtid, og vi er pr. 15.03.19 blevet certificeret som brandrådgivere af højeste klasse. Det sikrer at du kan få hjælp til at designe et byggeri hos os, ligegyldig hvilken brandklasse og risikoklasse byggeriet måtte have. Vi mener at den nye certificeringsordning er en fordel for vores kunder. Den betyder, at vi som certificerede brandrådgivere kan skrive under på og tage ansvar for brandsikkerheden i vores kunders bygninger. Derfor skal vi ikke længere have godkendt vores brandstrategier af kommunen eller brandvæsnet. Det giver en bedre projekteringsproces, der bliver uafhængig af kommunen og brandvæsnet, som tidligere har kunne forsinke projekteringsforløbet.Certificeret brandrådgiver

Kort og godt kan du altså hos igniz få rådgivning af certificerede brandrådgivere i højeste klasse. Det betyder, at vi kan hjælpe med at dokumentere brandsikkerheden ligegyldig om der brandsikres efter præskriptive eller funktionsbaserede løsninger – samtidig kan vi udføre tredjepartskontrol, som vil blive krævet, når bygningerne bliver tilpas komplicerede.

I igniz mener vi, at den nye certificeringsordning med certificerede brandrådgivere er til vores kunders fordel. Det er helt naturligt for os, at tage ansvaret for brandsikkerheden og skræddersy den rådgivning som netop du har brug for.

Læs mere om igniz’ brandrådgivning på linket nedenfor, eller ring og få en uforpligtende snak.

Call Now Button